Μουσικά Νέα

Οι Tomorrow X Together κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «The Chaos Chapter: Freeze»

today4 Ιουνίου 2021

Background
share close

Στη δημιουργία του άλμπουμ έχουν συνεισφέρει με πολύ προσωπικό τρόπο και τα πέντε μέλη των Tomorrow X Together.

Οι Tomorrow X Together (TXT) κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ τους.

Το «The Chaos Chapter: Freeze» ξεκινάει το «The Chaos Chapter», τη δεύτερη σειρά albums των Tomorrow X Together, μετά τη σειρά «The Dream Chapter».

Το νέο άλμπουμ αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που έχει παγώσει εξαιτίας της επέλασης του κόσμου.

Η αδιαμφισβήτητη πρώτη αγάπη του αγοριού παίρνει μουσική μορφή τραγούδι «0X1 = LOVESONG (I Know I Love You)» feat. Seori.

Το μοντέρνο pop rock τραγούδι εκφράζει τη σιγουριά που νιώθει το αγόρι για την αγάπη του σε έναν κόσμο χάους. Ο τίτλος χρησιμοποιεί αριθμούς για να αναπαριστήσει οπτικά ότι σε αυτόν τον κόσμο του μηδενός, για το αγόρι υπάρχει «μια και μοναδική» αγάπη.

Το «0X1 = LOVESONG (I Know I Love You)» είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των παραγωγών της δισκογραφικής εταιρείας HYBE, Slow Rabbit και «hitman» bang, με τους Αμερικανούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς Mod Sun και No Love For The Middle Child, ενώ στη δημιουργία των στίχων βοήθησε ο RM των BTS.

Το άλμπουμ «The Chaos Chapter: Freeze» περιλαμβάνει επίσης τα τραγούδια «Anti-Romantic», «Magic», «Ice Cream», «What if I had been that PUMA», «No Rules», «Dear Sputnik» και «Frost».

Στη δημιουργία του άλμπουμ έχουν συνεισφέρει με πολύ προσωπικό τρόπο και τα πέντε μέλη των Tomorrow X Together, οι Soobin, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun και Hueningkai, οι οποίοι έχουν νιώσει την κατανόηση εφήβων από όλο τον κόσμο.

Το «Ice Cream» γράφτηκε εν μέρει από τον Soobin, το “What if I had been that PUMA» από τους Yeonjun, Taehyun και Beomgyu και το «No Rules» από τους Yeonjun, Hueningkai, Beomgyu και Taehyun.

Ο Taehyun έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο «Dear Sputnik», ενώ ο Hueningkai έγραψε τους στίχους έκανε την παραγωγή του τραγουδιού. Στους στίχους του «Frost» συμμετείχε ο Yeonjun.

Το «Chaos Chapter: Freeze» κατέγραψε πάνω από 700.000 προπαραγγελίες, χαρίζοντας ένα νέο προσωπικό ρεκόρ στους Tomorrow X Together, οι συνεχίζουν να αναπτύσσονται με κάθε κυκλοφορία τους.

Γραμμένο από: admin

Βαθμολογήστε το

Social Media

0%