Μουσικά Νέα

«Είναι ανθρώπινο δικαίωμα να αρνείσαι το εμβόλιο»

today4 Ιουνίου 2021

Background
share close

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Noel Gallagher.

Ο Noel Gallagher αποκάλυψε ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19 και άσκησε κριτική σε όσους διάσημους κάνουν εκστρατεία καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος των Oasis τόνισε ότι ο γιατρός του τού είπε πως θα είναι «ανόητος» αν δεν εμβολιαστεί, καθώς αρχικά δεν ήθελε να το κάνει.

Ο Noel Gallagher διευκρίνισε ότι δεν φοβόταν ότι αν εμβολιαστεί θα προσβληθεί από κορονοϊό, επειδή υπέφερε περισσότερο όταν υπέστη δηλητηρίαση από φαγητό στο Μεξικό.

Είπε ακόμη ότι ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, είναι επειδή ανησυχούσε για «απώλεια μαλλιών», αλλά ο γιατρός του ανέφερε ότι δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αν εμβολιαστεί.

«Οπότε λες ότι πρέπει να το κάνω;», ανέφερε ο Gallagher στον γιατρό του και εκείνος απάντησε: «Όχι, λέω ότι αν δεν το κάνεις, είσαι ανόητος».

Noel Gallagher

«Θα πω ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα να αρνείσαι το εμβόλιο», τόνισε ο καλλιτέχνης.

«Και οι άνθρωποι που ηθικολογούν, κουνώντας το δάκτυλο σε ανθρώπους που αρνούνται να εμβολιαστούν, να πάνε να ***. Έτσι ξεκινά ο φασισμός», υποστήριξε.

«Όταν κάθομαι στο σπίτι και στις διαφημίσεις ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ο Lenny Henry λέει “κάντε το εμβόλιο”, εγώ λέω: “Κάνε το εμβόλιο, από σένα εξαρτάται”», συνέχισε.

Ο Noel Gallagher εξέφρασε την αντίθεσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο στα κυβερνητικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη χρήση μάσκας όσων μπαίνουν σε καταστήματα ή κινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο μικρότερος αδερφός του, Liam Gallagher, εξέφρασε όπως ήταν αναμενόμενο αντίθετη άποψη και έγραψε στο Twitter ότι δεν τον ενοχλεί να φορά μάσκα, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Γραμμένο από: admin

Βαθμολογήστε το

Προηγούμενη ανάρτηση

Μουσικά Νέα

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Born 2 Die»

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από τον Prince κατά τη διάρκεια μιας έντονης περιόδου την άνοιξη του 2010. Το «Born 2 Die» είναι το επόμενο single που αποκαλύπτεται μέσα από το «Welcome 2 America», ένα άλμπουμ που ηχογράφησε ο Prince το 2010 και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 30 Ιουλίου από τη Legacy Recordings της Sony Music. Το single «Born 2 Die» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή «Music Breakfast Show» […]

today4 Ιουνίου 2021

Social Media

0%